• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Noranta jugadores de bàsquet, al Campus Winners

Noranta jugadores de bàsquet, al Campus Winners

L’Ajuntament d’Amposta i l’empresa organitzadora Q10Sports signen un conveni de col·laboració a dos anys

publicat el 02/07/2015

Fins a noranta jugadores de bàsquet de les categories infantil, cadet, júnior i sènior d’arreu de l’Estat espanyol, i també de fora, participaran, des del diumenge 5 i fins el 25 de juliol, en la tercera edició del Campus Winners de Bàsquet Femení, que per primer cop se celebra a Amposta. Ho faran en tres torns diferenciats: del 5 a l’11 de juliol participaran les de la categoria júnior i sènior, del 12 al 18 de juliol les de la categoria infantil i acabaran, del 19 al 25 de juliol, les de cadet. El Campus Winners de Bàsquet Femení disposarà d’una trentena d’entrenadors. 

Es tracta d’un campus ja de reconegut prestigi estatal i fins i tot internacional. Ho demostra el fet que les jugadores provenen de diferents punts de l’àmbit de la geografia espanyola, com Galícia o Andalusia, o inclús de fora com de Suècia. Totes elles estaran instal·lades a la residència d’esportistes i utilitzaran les instal·lacions esportives de la capital del Montsià. Aquest matí, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el representant de l’empresa organitzadora del Campus Winners de Bàsquet Femení, Jordi Hernández, han signat el conveni de col·laboració entre el consistori i l’empresa segons el qual aquest campus també tornarà a la ciutat el proper estiu. A l’acte de signatura també hi ha assistit el regidor d’Esports, Marc Fornós. 

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Noranta jugadores de bàsquet, al Campus Winners

Tomàs ha destacat que aquest conveni demostra “l’excel·lència de la ciutat” en esports i ha assenyalat que “aquest tipus d’activitats permeten donar sortida a les instal·lacions esportives que té Amposta”. “La voluntat d’aquest equip de govern és seguir col·laborant i tirant endavant aquest tipus de convenis”, ha acabat. Per la seua banda, Hernández ha destacat que Q10Sports buscaven, per aquesta tercera edició, “fer un salt de qualitat amb les instal·lacions” i que “Amposta i les seues instal·lacions esportives l’oferien”. 

Hernández també ha explicat que enguany s’incorporaran novetats tecnològiques, com el fet que tots els entrenaments i les sessions informatives es podran seguir a través de la web www.q10sports.com/winners. 

 Finalment, el regidor d’Esports ha assenyalat que, en el marc del conveni que s’ha signat avui, tots els entrenadors del Club de Bàsquet Amposta podran participar de totes les activitats formatives que es realitzen durant les tres setmanes que duri el Campus, on també hi participaran dues jugadores del Club de Bàsquet Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament