• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 L’alumnat d’ESARDI comença a treballar en el disseny i la comunicació de l’hort social

L’alumnat d’ESARDI comença a treballar en el disseny i la comunicació de l’hort social

Des de l’Escola Agrària segueixen amb els treballs tècnics d’execució per enllestir l’espai comunitari

publicat el 13/10/2021

L’alumnat d’ESARDI comença a treballar en el disseny i la comunicació de l’hort social

L’alumnat del grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) comença a treballar en l’hort social de l’Ajuntament. Durant tot el curs, els estudiants dissenyaran la marca, les estratègies de comunicació i el disseny dels elements visuals d’aquest espai comunitari.

D’altra banda, des de l’Escola Agrària d’Amposta segueixen treballant en els aspectes tècnics i d’execució per enllestir l’espai. Unes tasques que els i les alumnes del grau mitjà de Producció Agroecològica va iniciar a principis d’any dins de l’assignatura Periurbana, preparant el terreny perquè els del grau superior de Paisatgisme i Medi Rural implementessin els horts durant el tercer trimestre, una activitat que es va haver d’aturar a causa de les condicions meteorològiques i l’acabament del curs escolar.

Un cop enllestits tots aquests treballs, des de serveis socials publicaran la convocatòria perquè les persones interessades puguin fer les sol·licituds per a obtenir una parcel·la, tan individual o familiar com per a entitats. A banda, el consistori també es reservarà una parcel·la per a impartir cursos i tallers.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament