• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 L’Ajuntament licita prop d’1,5M€ en diferents obres a la via pública i camins

L’Ajuntament licita prop d’1,5M€ en diferents obres a la via pública i camins

Són licitacions que s’han d’adjudicar a finals d’agost i principis de setembre, per poder actuar en diferents zones de la ciutat amb renovació de clavegueram, pavimentació de carrers i camins o arranjament de camins malmesos per aiguats.

publicat el 17/08/2021

L’Ajuntament licita prop d’1,5M€ en diferents obres a la via pública i camins

Aquest mes d’agost, l’Ajuntament d’Amposta ha tret a concurs diferents licitacions d’obra pública que li permetran invertir prop d’un milió i mig d’euros a la via pública. Així, s’ha licitat l’arranjament del camí de Sant Carles, per un valor d’111.727,50 € i una bossa d’arranjament de diversos camins valorada per 100.000 euros. També s’està licitant una bossa de 200.000 euros per a la substitució i millora del clavegueram a diversos carrers, que s’executaran durant el que queda de 2021 i el 2022. Amb aquesta bossa es preveu actuar als carrers ubicats entre el Dos de Maig i el carrer del Grau.

Pel que fa a la pavimentació de diversos carrers i camins, s’ha licitat una bossa de 120.000 euros. Amb aquesta quantitat, està previst asfaltar aquells carrers on ja s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i clavegueram com, per exemple, tot el voltant de la plaça de la Mancomunitat de Catalunya.

Una altra de les obres que actualment es troben en licitació i que s’han d’adjudicar a finals d’agost principis de setembre son els pràcticament 400.000 euros de la urbanització de l’entorn del Centre Cívic de Gent Gran.

Finalment, al setembre, l’Ajuntament té previst traure a concurs un paquest de poc més de 400.000 euros per arranjar camins afectats pels aiguats del 2020, entre els que hi ha camins com Set Piques, Cubilars, Riu Vell, Baladres i carretera de les Salines al Poble Nou.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament