• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament atorga 89.700 euros d’ajuts a les rendes baixes

L’Ajuntament atorga 89.700 euros d’ajuts a les rendes baixes

La Junta de Govern Local aprova l’expedient que concedeix subvencions a 652 sol·licitants

publicat el 09/11/2020

L’Ajuntament atorga 89.700 euros d’ajuts a les rendes baixes

La Junta de Govern Local d’aquest dilluns 9 de novembre, reunida de forma telemàtica, ha aprovat l’expedient dels ajuts econòmics destinats a persones perceptores de prestacions baixes i a famílies que percebin prestacions no contributives amb fills a càrrec. Es tracta coneguts a ajuts a les rendes baixes, que oscil·len entre els 100 euros o els 140 euros en funció dels ingressos que percebin la o les persones que ho sol·liciten.

En total, aquest 2020, l’Ajuntament atorgarà 89.700 euros a 652 persones que han sol·licitat l’ajut. D’aquests, 89.220 corresponen a les 648 instàncies acceptades en la línia de perceptors de les rendes baixes i 480 euros a les 4  sol·licituds acceptades en la línia de famílies amb fills a càrrec amb una prestació no contributiva. S’han denegat 101 instàncies per motius com no estar al corrent de les obligacions tributàries, tenir una renda superior al màxim establert, algun membre de la unitat familiar rebre rendiments del treball, no tenir dret sobre el domicili on recau l’ajuda o no rebre cap prestació.

L’alcalde, Adam Tomàs, ha volgut posar en valor tota la feina feta per la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Pla, en coordinació amb l’Oficina de Gestió Tributària (OGT) i l’àrea de Serveis Socials i Ciutadania per tal de poder arribar a tothom, especialment pel moment que estem vivint. "S’ha trucat a totes les persones que l’havien sol·licitat l’any anterior per a facilitar-los-hi el tràmit i assistents socials han anat als domicilis de la gent gran que no podia sortir de casa per tal que poguessin firmar els papers", diu Tomàs, "tot per garantir que la pandèmia no impedia a ningú demanar aquest ajut".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament