• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 L’Ajuntament d’Amposta contracta 10 persones dins dels Plans d’Ocupació Socials 2018

L’Ajuntament d’Amposta contracta 10 persones dins dels Plans d’Ocupació Socials 2018

Són plans d’ocupació dirigits a "col·lectius molt vulnerables, a qui en lloc de donar-los-hi una subvenció directa, se’ls ofereix una feina"

publicat el 13/11/2018

L’Ajuntament d’Amposta contracta 10 persones dins dels Plans d’Ocupació Socials 2018

Fins a deu persones van començar a treballar a meitat octubre dins del nou programa de Plans d’Ocupació Socials 2019 de l’Ajuntament d’Amposta. Uns plans que, tal i com explica l’alcalde d’Amposta i regidor de l’àrea d’Empresa i Promoció Econòmica, Adam Tomàs, "van destinats a col·lectius molt vulnerables i susceptibles de rebre una subvenció de serveis socials, els hi oferim un lloc de treball, de manera que psicològicament també se’ls hi aporta una millora, fent-los sentir valorats amb una feina remunerada".

L’alcalde també assenyala que des del 2015, la xifra de Plans d’Ocupació Socials, propis de l’Ajuntament, han anat disminuint. "L’explicació és simple; durant els últims anys hem anat incrementant el pressupost de l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació fins a 1,5 milions d’euros, gràcies als programes d’ocupació d’altres administracions, que ens han permès impulsar Polítiques Actives d’Ocupació", diu l’alcalde, "i els plans socials propis es reserven només per a col·lectius molt vulnerables".

Enguany s’han destinat uns 40.000 euros a la contractació d’aquestes 10 persones, que s’han incorporat a la Brigada Municipal en diferents tasques, com per exemple, la neteja del cementiri coincidint per Tots Sants.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament