• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament d’Amposta ha bonificat més de 100.000 euros a la implantació d’empreses el darrer any

L’Ajuntament d’Amposta ha bonificat més de 100.000 euros a la implantació d’empreses el darrer any

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta, Rosita Pertegaz, ha fet públiques aquest dimarts al matí les dades de balanç de l’àrea entre les que destaquen els 101.493 euros en bonificacions a diferents comerços i negocis que han obert a la ciutat durant l’any 2014 ...

publicat el 21/04/2015

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta, Rosita Pertegaz, ha fet públiques aquest dimarts al matí les dades de balanç de l’àrea entre les que destaquen els 101.493 euros en bonificacions a diferents comerços i negocis que han obert a la ciutat durant l’any 2014 i als que s’ha assessorat des d’Amposta Empresa. En total, des de que es van aprovar les bonificacions en les llicències d’obertura d’establiments i llicència d’activitats a les empreses que s’implanten a la ciutat des de l’any 2011, l’import de les bonificacions atorgades per l’Ajuntament d’Amposta ha arribat fins als 200.000 euros. Les empreses reben un 50% de bonificació d’entrada i, en funció del nombre de llocs de treball que crea, aquesta bonificació pot arribar fins al 90%.

Pel que fa específicament al comerç de la ciutat, tant la regidora com l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, han explicat que amb l’objectiu d’impulsar la instal•lació de nous comerços a la zona del casc antic de la ciutat que s’ha remodelat recentment, es durà a terme un pla de promoció dels locals disponibles al carrer Major i els seus voltants per estimular el sector.

D’altra banda, en referència al comerç ja implantat a la ciutat, des de la regidoria s’han posat en marxa noves accions de promoció com són els cursos d’aparadors i el concurs d’aparadors de la Festa del Mercat a la Plaça en el que es premien els millors aparadors dedicats a la festa i es realitzen dues fires Foraestocks a l’any en les que els comerciants posen les rebaixes al carrer coincidint amb les campanyes de rebaixes d’hivern i d’estiu. En aquest sentit, la fira Foraestocks d’hivern s’ha traslladat en les darreres edicions a la Plaça del Mercat i té lloc coincidint amb el dissabte de la Festa de la Carxofa per aprofitar les sinèrgies entre el Mercat Municipal i l’atracció de visitants que suposa la festa gastronòmica que també es va traslladar al dissabte per a que coincidís amb una jornada en la que els comerços estiguin oberts.

Pel que fa a les ajudes directes, l’Ajuntament d’Amposta aporta mitjançant un conveni de col·laboració 3.800 euros anuals a la Federació de Comerç d’Amposta i 2.000 a l’Associació de Restauradors per a que puguin realitzar les seves pròpies activitats de promoció.

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha remarcat que “som conscients de que el comerç requereix una especial dedicació perquè és clarament un sector clau en l’economia productiva de la ciutat”.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament d’Amposta ha bonificat més de 100.000 euros a la implantació d’empreses el darrer any

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament