Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Comencen els treballs previs a la construcció de l’estació d’autobusos d’Amposta

publicat el 27/3/2014

 

Els treballs previs per construir l’estació d’autobusos d’Amposta s’han iniciat aquest dimecres al matí, un cop finalitzat el procés de licitació que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar que s’iniciava al mes d’octubre.

Concretament, des d’avui s’han començat a podar els arbres del terreny per poder-los trasplantar a una ubicació propera, de 400 metres quadrats que es mantindrà com a zona verda. L’empresa constructora duu a terme aquesta tasca sota la coordinació dels serveis municipals d’Amposta que són els encarregats de vetllar per a que els arbres es trasplantin correctament a la seva nova ubicació.

La nova estació es construirà a la Plaça de la Castellania, a tocar de l’avinguda Santa Bàrbara, un espai que forma part de la zona de creixement d’Amposta i que ja disposa de diversos serveis a la vora com la comissaria dels Mossos d’Esquadra, l’Arxiu Comarcal i diverses zones comercials. L’emplaçament és de fàcil accés, hi ha suficient espai per estacionar vehicles, a més, es troba dins una zona que ofereix més serveis. Els terrenys formen part d’una gran parcel·la de 6.900 metres quadrats dels quals 3.700 els ocuparà l’estació d’autobusos, 2.800 estan cedits al Departament de Salut per construir-hi el nou Centre d’Assistència Primària i els 400 restants es mantindran com a zona verda.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies