Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta augmenta les aportacions a les ONG que donen ajudes alimentàries

publicat el 28/2/2014


Cadascun d’aquests convenis ha augmentat la seva dotació econòmica respecte l’any passat, tal com ha explicat l’alcalde a causa de les demandes creixents que reben les ONG i de la davallada de les aportacions per part del Banc dels Aliments. Així, en total són 42.000 euros els que dedica l’Ajuntament des de l’Àrea de Serveis Socials a donar suport a aquestes tres entitats per realitzar programes d’ajuda alimentària, menjadors socials com el que impulsa Càritas amb el consorci de Natzaret o ajudes als transeünts. Actualment, unes 1.200 persones que reben ajudes socials d’aquestes entitats.

L’alcalde ha destacat que aquesta signatura té “un significat molt important perquè en aquests moments més que mai necessitem la vostra ajuda”. En referència a les conseqüències que està tenint la crisi econòmica en moltes famílies, Ferré ha agraït a les entitats el seu suport ja que ha remarcat que l’administració directament no podria arribar a totes aquestes persones i que, per aquest motiu, el que es dóna “ja no és un ajut simbòlic, estem parlant de quantitats importants” perquè “esteu fent una acció molt directa per pal·liar la situació difícil en què es troben moltes famílies”. Al mateix temps, l’alcalde ha recordat altres accions que es duen a terme des de l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi, com és la creació d’un nou Pla de Suport a la Família que ha entrat en vigor aquest 2014, o les subvencions per als pagaments de plusvàlues en casos de desnonament com les que es van aprovar en el passat ple del mes de febrer. A més, l’alcalde ha mostrat la voluntat d’anar incrementant aquests ajuts que es donen des de l’Ajuntament i ha apuntat que una altra part de les ajudes econòmiques que impulsa l’Ajuntament cap a aquestes entitats vindrà com ja va passar al 2013 a través de la FUSSMONT, la Fundació que gestiona la Residència d’Avis i que aporta a les ONG una part del benefici.

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies