Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta aprova una moció en defensa de les ramaderies de bous braus i de les seves activitats amb públic

publicat el 1/10/2013


El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat per unanimitat una moció presentada conjuntament en defensa de les activitats tradicionals de les ramaderies de bous braus de les Terres de l’Ebre després de que un jutjat de Barcelona decretés la suspensió cautelar de les demostracions de tenta i tria de ramat que es realitzaven en les instal·lacions de dues ramaderies d’Alfara de Carles amb públic convidat.

La moció aprovada reivindica el paper tradicional de les activitats ramaderes a les Terres de l’Ebre de les quals en formen part la tenta, les marcades i els sanejaments i que es puguin visualitzar per turistes ja que es tracta d’una activitat pròpia del sector. A més, es demana que es tingui en compte que per a aquestes ramaderies, la inclusió del turisme suposa un volum de negoci que els permet subsistir més enllà de la temporada d’espectacles taurins dels pobles de la zona.

D’altra banda, la moció emplaça a una reunió urgent amb els Departaments d’Interior i Agricultura per tal que es pugui reconduir una situació que ha afectat greument a les ramaderies per una manca de coneixença sobre les pràctiques que s’hi duen a terme habitualment.

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies