Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta es converteix en un gran plató de rodatge per un espot publicitari

publicat el 22/7/2013


 Els llocs de rodatge inclouen l'Avinguda de la Ràpita, l'Avinguda Josep Tarradellas, el passeig Fluvial i el Pont Penjant entre molts altres llocs emblemàtics de la ciutat, a banda dels espais naturals del voltant, com el Delta de l’Ebre i les platges d’Amposta. El Mercat Municipal i les zones de concentració comercial seran també escenaris amb especial rellevància donat que es busca mostrar com la ciutat d’Amposta és un destí que conjuga activitat esportiva, cultural i comercial de forma plenament equilibrada. En aquest sentit, tampoc hi podien faltar els equipaments culturals de referència com el Museu de les Terres de l’Ebre i el Centre d’Art Lo Pati.

Concretament, el carrer Sant Joan revivia el dimecres dia 17 una Festa del Mercat a la Plaça de petit format gràcies a una quarantena de voluntaris que desafiaven la calor i es posaven la indumentària de principis de segle per al rodatge.

La campanya de promoció del turisme d’Amposta és una iniciativa conjunta de les àrees d’Esports i Turisme, Cultura i Festes i Mitjans de Comunicació i Comerç. La productora audiovisual Filmsnomades d’Amposta és l’encarregada de dur a terme la realització de l’espot que es presentarà amb una campanya més global per promocionar les potencialitats de la ciutat d’Amposta de cara al turisme.

Es preveu que l’espot i la campanya promocional es puguin presentar al públic aquesta tardor.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies