Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els millors saltadors de perxa prenen el carrer a Amposta en la primera prova urbana en 10 anys a tot l’estat

publicat el 21/5/2013

 

 

 

 


 La competició, a banda de buscar l’espectacularitat i l’entreteniment dels espectadors que hi assisteixin gràcies a la participació de saltadors d’elit, està homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme, de manera que les marques dels saltadors seran vàlides igual que els rècords que puguin fer els saltadors.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports, Francesc Paz, “aprofitant la destinació de Turisme Esportiu, ens interessa que vinguin esportistes d’elit a la nostra ciutat per a que coneguin les nostres instal·lacions i puguin després tornar a fer estades i entrenaments”.

Pau Cecilia, entrenador d’atletisme del Centre de Tecnificació, ha explicat que s’ha pogut contactar amb els millors classificats i s’ha mostrat molt satisfet pel nivell que es presentarà a la prova. Tant des del Centre de Tecnificació com des de la Unió Atlètica Montsià han insistit en què es busca sobretot que la realització de la prova urbana resulti entretinguda i espectacular per al públic, de manera que els saltadors que hi participaran realitzaran salts de més de quatre metres.

Abans d’això, però, a les 5 de la tarda es realitzarà una altra prova més amateur amb joves promeses del salt amb perxa.

Cal assenyalar que el campió d’Espanya en la categoria Promesa és l’ampostí Oscar Oliver; l’altre representant d’Amposta a la competició serà Enric Obiol que ha assegurat que els saltadors que es podran veure són “espectaculars en quant a la seva tècnica”.

Les proves urbanes de salt de perxa no se celebren a l’estat espanyol des de fa 10 anys, i des del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre i la Unió Atlètica Montsià es busca recuperar aquesta modalitat realitzant competicions com aquesta de manera periòdica a la ciutat d’Amposta de manera que sigui una prova fixa al calendari de competicions de la ciutat d’Amposta.

La XXIX Gala de l’Esport Ampostí se celebrarà el mateix divendres dia 24 de maig a les 21.30 a la Sala Metro i durant l’acte s’entregaran els premis als participants de la prova de salt amb perxa.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies