Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

S’inicia el curs de gestió de magatzems de Montsià Actiu

publicat el 13/3/2013


 El curs de gestió de magatzems que es va iniciar ahir a l’Edifici el Casal d’Amposta forma part de l’oferta formativa de Montsià Actiu per al 2013. En aquest cas, a través d’un conveni amb l’Ajuntament d’Amposta, 20 persones en situació d’atur es beneficiaran d’aquesta formació professionalitzada  que permetrà assolir coneixements generals sobre la gestió i organització integral d’un magatzem. Els alumnes rebran 200 hores de formació teòrica i 44 hores més de pràctiques no laborals en empreses.

 

El programa d’aquest curs és mot variat i s’abordaran aspectes relacionats amb la logísitica i aprovisionament, gestió d’stoks, subcontractació logística, transport de mercaderies perilloses, seguretat en la conducció d’aparells, etc. Les classes seran impartides per personal docent de l’empresa Microdelta.

 

La inauguració oficial va anar a càrrec del conseller comarcal de l’Àrea d’Indústria, Empresa i Ocupació, Ivan Romeu, qui va explicar que “cal tenir en compte que el sector de la logística és un sector que pot generar nous llocs de treball a la comarca”. En aquest sentit Romeu es va referir a les empreses Maverik d’Ulldecona, i a Mercadona d’Amposta, que recentment han inaugurat les seues noves instal·lacions. Pel que fa a la resta de cursos organitzats per  Montsià Actiu en col·laboració amb els ajuntaments d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d’Enveja, i Romeu va destacar que “aquestes accions formatives permetran desenvolupar accions i impulsar mesures que afavoreixin la projecció del teixit empresarial del territori.”

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies