Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

La via verda de les Terres de l'Ebre s'ampliarÓ als 77 km per unir Tortosa amb Sant Carles de la RÓpita

publicat el 15/2/2013

  1. la via verda de la Terra Alta i del Baix Ebre s'ampliarÓ per unir Tortosa amb Sant Carles de la RÓpita aprofitant els carrils bici existents i les infraestructures ferroviÓries que han quedat en des˙s. Segons ha explicat el secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, que aquest dijous ha presentat l'estudi de trašat per elaborar el projecte d'ampliaciˇ, la via s'allargarÓ fins a arribar als 77 quil˛metres i es connectarÓ amb els camins existents a la desembocadura del riu. Segons Font, aquesta actuaciˇ significarÓ ampliar la via ciclista existent a les Terres de l'Ebre fins arribar als 77 km i fer tot un recorregut des de l'interior fins al mar.
  2. La proposta de continuaciˇ de la via verda consisteix a aprofitar l'antic trašat de la lÝnia de ferrocarril des de Tortosa fins a Sant Carles de la RÓpita, passant per Amposta, pel marge dret del riu Ebre i connectant amb vies ciclistes existents fins a la desembocadura del riu. 

  3. Actualment, la via verda Ús de 49 quil˛metres i uneix els municipis de Tortosa, Roquetes, Aldover, Xerta, El Pinell de Brai, Bot i Horta de Sant Joan, des d'on connecta amb l'Aragˇ. El nou tram de via verda, doncs, sumarÓ 28 quil˛metres mÚs i es dividirÓ en tres projectes: Tortosa-Vinallop, Vinallop-Amposta i Amposta-Sant Carles de la RÓpita. 
  4. Durant aquest any i fins al 2014 es redactaran els projectes, tot concertant amb el territori el trašat i caracterÝstiques de la via verda, que s'impulsarÓ en funciˇ de les disponibilitats pressupostÓrie

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies