Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els preus de l’AVE fa reaccionar alcaldes per denunciar un servei lent i car a l’Ebre

publicat el 7/1/2013


 Així ho sostenen els alcaldes ebrencs, que després d'assistir atònits a les picabaralles entre algunes capitals catalanes per obtenir un AVE a preu més i més barat, no tenen més remei que rebel•lar-se davant una Catalunya de dos velocitats.

Els alcaldes de Amposta i l'Aldea , Manel Ferré i Dani Andreu, que comparteixen estació, s'adhereixen també a la queixa generalitzada i per enèsima vegada no defalleixen en reclamar una aturada de l'Euromed a l'Estació L’alcalde d’Amposta manel Ferré ha assegurat que  "Mentre no hi haja un millor servei, demanem una bonificació en els preus actuals, perquè necessitem una discriminació positiva que també passa pel transport públic", Alguns alcaldes, com el de Amposta i Tortosa, han instat la societat civil a plantejar-se protestes per la deficiència del servei i han anunciat accions des dels ajuntaments i les institucions superiors, sense concretar-les, per exigir millores.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies