Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’alumne de la Lira Ampostina David Rebull, premi BBVA de Música al Talent Individual

publicat el 26/4/2021


L’alumne del Centre Professional de Música de la Lira Ampostina David Rebull Chavarria ha estat guardonat amb el primer lloc, en categoria júnior, de la 5a edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual. Rebull va aconseguir la màxima puntuació en la final en l’especialitat de violoncel, que va tindre lloc este dissabte al Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat. 

Així mateix, ha estat guardonat amb el premi Associació de Conservatoris de Catalunya a la Millor interpretació d’obra catalana, en la categoria júnior, per la seua interpretació de l’obra "Requiebros", de Gaspar Cassadó.

El Premi està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, i compta amb la coorganització de l’Associació de Conservatoris de Catalunya. El Premi s’adreça a joves que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya.

La Lira Ampostina ha donat l’enhorabona al jove talent, a la seua família i a la seua professora, Nàiada Martínez. 

font. Aguaita.cat

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies