Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

ESPORTS : Concentració a Amposta de la selecció espanyola de Trail Running Vertical

publicat el 6/4/2021

La Federació Espanyola d’Atletisme, a proposta del director esportiu, Antonio Sánchez Muñoz, torna a Amposta per a fer una concentració de nucli d’entrenament d’atletes i entrenadors de Trail Running modalitat vertical, amb ubicació al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, que està tenint lloc de l’1 al 4 d’abril.

Els tècnics responsables de la preparació seran el deltebrenc Rafa Flores, el vallisoletà Juan Carlos Granado i l’andalús Raúl López Marín, i es faran sessions d’entrenament amb vuit atletes, amb el principal objectiu de preparar els compromisos internacionals de la temporada, el 3 de juliol la dinovena edició del Campionat d’Europa de Curses per Muntanya, a la localitat portuguesa de Cinfaes, al costat del riu Duero, i el Campionat Mundial de Muntanya i Trail Running (WMTRC), que es durà a terme de l’11 al 14 de novembre a Chiang Mai, Tailàndia, organitzat per la World Athletics (WA, abans IAAF) .

Ela atlertes convocats per esta concentració són: Sara Alonso (At. San Sebastián); Gisela Carrión Núria Gil, Ingrid Ruiz (CE Penedés), Jan Margarit (Atlètic Granollers), Daniel Osanz (CA Adidas)  i Silvia Lara i Nicolás Molina (Nerja Atletismo)

Font : Setmanari L’Ebre.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies