Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L’Ajuntament d’Amposta s’acull al Programa Odisseu

publicat el 1/4/2021

L’Ajuntament d’Amposta s’ha acollit al programa Odisseu, a través del qual s’ofereixen pràctiques remunerades de 300 hores per a estudiants de grau o màster. L’Ajuntament ha presentat dues ofertes de pràctiques. Una és com a tècnic/a ambientòleg/a on l’estudiant podrà realitzar tasques com dissenyar un catàleg dels espais naturals d’interès local o realitzar un inventari amb totes les espècies identificades en aquests espais. Per altra part, també ha presentat una oferta en pràctiques d’enginyer/a industrial, on algunes de les tasques que aprendrà a fer l’estudiant seran realitzar informes d’activitats i d’instal·lacions de domini públic, o fer seguiments d’obres i inspeccions de primera ocupació.

El programa Odisseu és un projecte impulsat entre d’altres, per la Direcció General de Joventut i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat,  que neix  per incentivar i facilitar el retorn de talent jove a les zones rurals de Catalunya . L’Ajuntament d’Amposta es suma en aquesta convocatòria 2021 per donar l’oportunitat als joves de poder participar d’aquest procés selectiu i que puguin seguir la seva formació a través del pràcticum a la nostra entitat.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies