Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

La Biblioteca Comarcal SebastiÓ J. Arbˇ amplia els seus horaris per a exÓmens previs a Setmana Santa

publicat el 2/3/2021

La biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta amplia els horaris de la Sala d’Estudi a partir de dilluns 8 de març per donar suport a les i els estudiants durant la temporada d’exàmens previs a Setmana Santa. La sala obrirà de 15:00 a 21:00, de dilluns a divendres i tindrà un aforament màxim de 15 places.

La iniciativa ha sorgit després que la enquesta realitzada a finals del 2020 per avaluar el grau de satisfacció dels serveis de la Biblioteca posés de relleu que l’horari d’obertura és un aspecte a millorar. "Vam creure convenient, davant aquests fets, posar en marxa un pla pilot que donés resposta a les necessitats del jovent de la ciutat", apunta Inés Martí, regidora de Cultura. A més, a més, Martí assenyala que "hi ha previsió d’arribar a més gent, de manera eventual, tenint en compte que molts estudiants universitaris han hagut de tornar a casa davant les circumstàncies actuals, que obliga molts a seguir les classes de manera telemàtica". La voluntat és repetir-ho abans que acabi el curs, al juny, amb els exàmens finals, en funció de l’afluència que hi hagi.

Aquesta iniciativa es realitzarà sempre tenint sempre en compte les normatives dictades pel PROCICAT, amb un aforament màxim de 15 persones.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies