Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’antiga residència d’avis s’activa com a espai per atendre persones amb necessitats de cures intermèdies

publicat el 28/1/2021

A partir d’aquest dijous 28 de gener, l’antiga residència d’avis d’Amposta s’habilitarà com a centre per atendre pacients de les Terres de l’Ebre amb necessitats de cures intermèdies amb la voluntat de traure pressió assistencial dels centres hospitalaris del Territori. Aquesta és una de les accions previstes dins el Pla de Contingència de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre per alleugerir la pressió assistencial que viuen actualment els centres sanitaris i l’Atenció Primària per la situació epidemiològica.

Pel mateix motiu també s’ha desprogramat activitat ordinària de l’Hospital Comarcal. Així, s’han reduït les visites i consultes, s’han suspès algunes proves especials, s’ha desprogramat la cirugià amb ingrés i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés.

Recordem que al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l’Hospital Comarcal d’Amposta i professionals autònoms van habilitar l’antiga residència com a  hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l’Ebre.

Recordem que al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l’Hospital Comarcal del Montsià i professionals autònoms van habilitar l’antiga residència com a hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l’Ebre. L’actuació va suposar una inversió demés de 85.000 euros. 

 
 
 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies