Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Despleguen una creu vermella per denunciar la fragilitat del Trabucador per la retenciˇ de sediments als embassaments

publicat el 25/1/2021

.- Els activistes de l’Associació Sediments han desplegat aquest dissabte una creu roja a la barra del Trabucador per denunciar la fragilitat de l’istme, després dels estralls causats pel temporal Gloria fa un any i, més recentment, pel Filomena. Des de fa dècades, la situació és d’extrema vulnerabilitat al delta per la retenció dels sediments i la reducció d’aportacions d’aigua. "Exigim que d’una vegada per totes es posi el fil a l’agulla en la gestió responsable dels sendiments de la conca", ha reclamat el portaveu de l’entitat Josep Juan. També ha exigit al govern espanyol que vetlli compliment del contracte de concessió de les hidroelèctriques.
El col·lectiu ha presentat un recurs al Consell de Transparència del govern espanyol perquè no han rebut resposta de la Confederació Hidrològica de l’Ebre (CHE) sobre la documentació requerida. En concret els van demanar informació del contracte de concessió de les hidroelèctriques i informes per conèixer l’estat de les preses.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies