Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

.La Policia Local d’Amposta persegueix fins a Masdenverge un jove que condu´a sense carnet ni asseguranša

publicat el 16/12/2020

.- La Policia Local d’Amposta va perseguir aquest dilluns al vespre fins al municipi veí de Masdenverge (Montsià) un conductor que s’havia donar a la fuga quan va detectar una patrulla. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre, quan un cotxe va efectuar una maniobra evasiva i va fugir pel polígon de Tosses en el moment de veure el vehicle policial. Posteriorment, i després d’una maniobra evasiva, va incorporar-se a la carretera T-344, circulant a gran velocitat i de forma temerària, segons el relat policial, obligant diversos vehicles a esquivar-lo en l’accés al nucli urbà de Masdenverge.

Un cop aturat en aquest punt, dos persones que l’acompanyaven, possiblement menors, van fugir. Els agents van comprovar que el conductor, veí de Santa Bàrbara, no tenia el carnet de conduir i el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria. Va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i també per causar danys al cotxe policial, que hauria intentant envestir en el moment de ser aturat. Està previst que el jove sigui sotmès a un judici ràpid en breu.


Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies