Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament aporta 10.000 euros a restauració i comerç perquè instaurin el servei a domicili

publicat el 10/12/2020


L’Ajuntament d’Amposta ha fet una aportació extraordinària de 10.000 euros perquè els comerços, bars i restaurants d’Amposta puguin fer transport a domicili a través de l’aplicació mòbil Teuporto, desenvolupada per joves de l’Ebre, un ells d’Amposta per a Android i IOS i a través del qual els comerços, bars i restaurants podran oferir el servei a domicili. L’Ajuntament ha fet una aportació de 7.000 euros a la Federació de Comerç d’Amposta (FECOAM), 2.000 euros a l’Associació de Restauradors d’Amposta, i 1.000 euros a l’Associació de Venedors del Mercat per tal que aquestes associacions fomentin la implementació de Teuporto entre els seus associats. La voluntat de l’Ajuntament és "fomentar el comerç digital per tal que els comerços, bars i restaurants puguin continuar oferint els seus serveis malgrat les restriccions derivades de la pandèmia".

L’alcalde, Adam Tomàs, i la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, van presidir l’acte de signatura dels acords amb la presidenta de Fecoam, Júlia Saez, i la presidenta dels restauradors, Arantxa Codorniu. Quedarà pendent la signatura del conveni amb els paradistes del mercat.
 
 
 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies