Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

LA POLICIA LOCAL D’AMPOSTA CONTAR└ AMB LA UNITAT CANINA M╔S IMPORTANT DE LA DEMARCACIË DE TARRAGONA.

publicat el 3/11/2020

 els propers dies acabara l’ensinistrament dels 3 cans que formen part e la unitat canina de la Policia Local d’Amposta, dos d’ells pastors alemanys i un gos que va ser cedit per l’agrupació de recollida d’animals abandonats Engrescades d’Amposta i que ha donat un molt bon resultat segons la pròpia policia.

 Segons ah informat l’inspector en cap de la policia local Josep Massana, els gossos Black , Gora i Vinyet formaran part d’aquest unitat que es converteix amb la més important de la demarcació , recordem que ni Tarragona ni Reus tenen unitat canina i a les Terres de l’Ebre sols Tortosa compta amb un gos ensinistrat. La policia local te previst incorporar un quart gos l’any vinent

Des de fa mesos que el cos policial de la capital del Montsià ve ampliant i ensinistra’n aquests cans per a reforçar la lluita contra el tràfic i consum il·legal d’estupefaents.

Recordem que des de la posada en funcionament d’aquesta unitat s’han produït detencions per tinença de substancies estupefaents detectades per aquesta unitat canina de la policia local Amposta RÓdio > NotÝcies > LA POLICIA LOCAL D’AMPOSTA CONTAR└ AMB LA UNITAT CANINA M╔S IMPORTANT DE LA DEMARCACIË DE TARRAGONA. 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies