Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

LLU¤SA LIZARRAGA NOVA PRIMERA SECRETARIA DEL PSC A AMPOSTA.

publicat el 26/10/2020

El PSC a Amposta ha elegit com a primera secretaria Lluïsa Lizarraga, mestra recentment jubilada que ja va ocupar un esco a l’ajuntament de la ciutat coma regidora del PSC i també va ser diputada aa Congres amb el govern Zapatero entre el 2004 i el 2011.

La nova executiva formada per la propis Lluïsa Lizarraga a primera secretaria compta com ha secretari d’organització amb Ambriorix Ribera i amb les actuals regidors Anna Tomàs i Angels Calleja o antics regidors c om Josep Mª Simó Toni Espanya o Framcesc Miró .

Lizarraga desitja que el PSC pugui aconseguir una bona representació municipal i a la vegada representi al màxim la pluralitat social i política de la la capital el Montsià

Lluïsa Lizarraga substitueix en el càrrec al malauradament traspassat Martin Gavalda que fa poc dies moria de manera sobtada. Amposta RÓdio > NotÝcies > LLU¤SA LIZARRAGA NOVA PRIMERA SECRETARIA DEL PSC A AMPOSTA. 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies