Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Front com˙ entre l’Ajuntament d’Amposta, la Generalitat i Padesa per controlar el brot detectat a l’empresa

publicat el 19/10/2020

- Front comú entre l’Ajuntament d’Amposta i els Departaments de Salut i Treball de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i Padesa per abordar diferents mesures que permetin controlar el brot que s’ha detectat a les plantes de producció de l’empresa. Aquest dissabte a la tarda s’ha celebrat una reunió per decidir quines accions s’han de prendre per frenar els contagis. Durant la setmana es van detectar 2 positius a partir dels quals l’empresa va realitzar de forma immediata dos cribratges a 263 treballadors. Aquests van donar un resultat de 63 positius, dels quals 51 resten a l’espera de poder realitzar una prova serològica per tal de determinar si es tracta d’infeccions actives o d’infeccions passades.

Pel que fa a la resta de treballadors de la planta de producció d’Amposta, la prova PCR se’ls farà a partir de dilluns per tal de detectar si hi ha cap més positiu asimptomàtic.

El centre de producció d’aquest escorxador té una plantilla de 395 treballadors. L’empresa i Salut confirmen que, tant a la planta de Roquetes com a la d’Amposta s’han intensificat totes les mesures de prevenció exigides per les autoritats sanitàries. A hores d’ara tant els positius com els contactes estrets d’aquests es mantenen en quarantena durant deu dies.

El cribratge es va fer de manera preventiva per part de l’empresa arran de la detecció dels dos positius i a través d’una empresa privada, que va donar els resultats en 24 hores.. Amposta RÓdio > NotÝcies > Front com˙ entre l’Ajuntament d’Amposta, la Generalitat i Padesa per controlar el brot detectat a l’empresa

 
 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies