Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Movem reclama mesures concretes per protegir el Delta en les seues al·legacions al pla de conca

publicat el 8/10/2020

Movem Terres de l’Ebre presentarà esta setmana unes al·legacions al Pla Hidrològic de  Conca de l’Ebre amb les quals es reclamen en línies generals, mesures concretes per  tal de protegir el Delta i per corregir problemàtiques més genèriques que també tenen  impacte en la qualitat dels recursos hídrics. Els coordinadors de Movem Terres de l’Ebre,  Eva Amposta i Jordi Jordan, han presentat avui en roda de premsa les línies generals  de les al·legacions, que seran enviades esta mateixa setmana a la Confederació  Hidrogràfica de l’Ebre (CHE). 

Les al·legacions que presentarà Movem es poden dividir en dos grans blocs. En el  primer s’hi insereixen les al·legacions relacionades amb la contaminació urbana i de la  indústria i sobre l’impacte de l’agricultura i la ramaderia en la contaminació difusa. "Són  al·legacions que pretenen abordar aspectes de gestió més integral del territori i que  afecten la supervivència de les masses d’aigua", ha explicat Eva Amposta. Així, davant  el fet que, segons el pla, un 7 per cent de la població de la conca ebrenca queda fora  del tractament d’aigües, Movem Terres de l’Ebre reclama que tots els nuclis i indústries  tinguin depuradores i plantes de tractament encara que sigui de tipus secundari, que s’implanti un Pla de Sistemes Naturals de Depuració als petits nuclis de població o que es pose més èmfasi en l’aplicació de sancions i inspeccions per reduir abocaments.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies