Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal i la Fussmont col·laboren amb el Projecte Emma

publicat el 28/8/2020

L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal i la Fussmont han adquirit un total de 800 polseres solidàries del projecte Emma a l’empresa Homatic Vending per col·laborar amb este projecte de recerca en càncer de mama, impulsat pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Així, les tres entitats fan una aportació total de 800 euros a Homatic Vending, empresa que col·labora amb el projecte Emma amb l’elaboració i venda a les seves màquines d’aquestes polseres, per adquirir-les. Aquesta empresa farà la donació íntegra dels 800 euros als impulsors del projecte.

Dimecres 26 a la tarda, representants de l’empresa Homatic Vending i del Projecte Emma van fer entrega a l’alcalde de les polseres solidàries, que es repartiran entre les treballadores i treballadors de les tres institucions per tal que coneguin el projecte, ja que a cada polsera hi ha un codi QR des del qual es pot fer una aportació econòmica a la recerca. "És una manera de fer una aportació econòmica a la recerca, col·laborar en la difusió del projecte entre tot el personal, i a la vegada animar a altres institucions que facin el mateix que nosaltres", diu l’alcalde, Adam Tomàs, qui també va agrair a l’empresa Homatic Vending la seva implicació en al projecte i va encoratjar els investigadors en la seva tasca.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies