Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

El COPATE Consorci Mediambiental de les Terres de l’Ebre mostra la seva preocupaciˇ per la proliferaciˇ del mosquit tigre a la zona.

publicat el 16/7/2020


Després de realitzar un nou tractament contra el mosquit a les zones perimetrals dels arrossars del Delta l’Ebre i de tenir de moment força controlada la població de mosquit al Delta, el Copate ha mostrat la seva preocupació per l’augment del mosquit tigre a les Terres de l’Ebre , una especie de mosquit que des de principis del 2000 a anat augmentant la seva presència al territori degut a al seva ràpida capacitat de reproducció en qualsevol lloc que hi hagi aigua estancada per petita que sigui.

El mosquit tigre augmenta la possibilitat de transmissió d’enfermetats , un fet que a fet centrar l’atenció de salut en aquest tema.

Aquest any i degut a les aigües caigudes durant el temporal Glòria s’ha evidenciat la necessitat d’augmentar el nombre de tractaments tot i que per temes econòmics no es podran fer els necessaris.

També s’ha realitzat el cinquè tractament contra al mosca negra en  punts del riu entre Tortosa i AscóAmposta RÓdio > NotÝcies > El COPATE Consorci Mediambiental de les Terres de l’Ebre mostra la seva preocupaciˇ per la proliferaciˇ del mosquit tigre a la zona.


Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies