Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L’Ajuntament d’Amposta vol recopilar dades sobre com han viscut els ampostins i ampostines el confinament de la Covid 19.

publicat el 18/6/2020

L’Ajuntament d’Amposta ha demanat als ciutadans i ciutadanes que facin arribar a l’arxiu local o comarcal tota aquella informació que permeti en un futur recordar l’època de confinament que des de el passat mes de març s’ha viscut.

La regidora de cultura Inés Martí assegura que aquesta és una documentació molt important d’una època singular que ens ha tocat viure i que passara a formar part sens dubte de la història també de la ciutat d’Amposta.

Cal recordar que gracies als arxius podem ara després de més d’un segle saber com es va viure una altra de les pandèmies de la humanitat com fou la nomenada Grip Espanyola , és per això que amb aquest recopilació de documents i vivències es deixara constància d’un fet sanitari i històric com el coronavirus a Amposta Amposta RÓdio > NotÝcies > L’Ajuntament d’Amposta vol recopilar dades sobre com han viscut els ampostins i ampostines el confinament de la Covid 19.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies