Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

.Oberta la convocat˛ria d’ajuts per al teixit econ˛mic afectat per la crisi de la Covid-19

publicat el 29/5/2020

Des del 29 de maig i fins el 7 de juny, les petites empreses, persones autònomes i entitats sense ànim de lucre amb activitat econòmica afectats per la crisi de la Covid-19 podran sol·licitar els ajuts de l’Ajuntament d’Amposta. 

Ho podran fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta. 

Es tracta d’ajuts d’un màxim de 500 euros per fer front a despeses com quotes d’autònoms, lloguers d’immobles, nòmines de treballadors, despeses d’assessorament o prèstecs i rèntings.

Els passos per sol·licitar-ho seran:
Respondre a un formulari de sol·licitud per comprovar que es compleixen els requisits i condicionants.
Si es respon amb èxit, es descarregarà el formulari en format PDF per omplir-lo amb les dades i xifres concretes de la convocatòria.
Un cop contestat, d’adjuntar el formulari a la instància genèrica , juntament amb un document acreditatiu en el que consti el número del conte bancari i les dades del seu titular.

La convocatòria estarà oberta durant els 10 dies naturals.

Els 200.000 euros disponibles es repartiran entre totes les sol·licituds que es presentin i que compleixin amb els requisits no superant els 500 euros per sol·licitudAmposta RÓdio > NotÝcies > .Oberta la convocat˛ria d’ajuts per al teixit econ˛mic afectat per la crisi de la Covid-19 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies