Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Infosa es mostra d’acord amb les declaracions d’Uniˇ de Pagesos respecte a les solucions al Delta de l’Ebre.

publicat el 26/5/2020

L’empresa Infosa que gestiona les salines de la Trinitat al Delta i que darrerament ha vist perjudicat el seu funcionament per la trencada de l’ istme Trabucado,r que dona accés a l’empresa ,s’ha mostrat d’acord amb les declaracions fetes per el membre d’Unió de Pagesos Dani Forcadell, al demanar mesures urgents com la instal·lació d’una draga mentre es troben solucions més estables i estructurals per frenar al regressió del Delta.

Tant el membre d’Unió de Pagesos com també la pròpia empresa Infosa creuen que es va ja tard i que cal avançar amb la solució del problema.

UP ja va mostrar el seu posicionament en la lluita contra la regressió amb una tractorada a la platja de la Marquesa al terme municipal de Deltebre al mes de Febrer i amb el ple suport a al taula de consens.

Forcadell ha assegurat que aquesta no pot ser la generació que deixe perdre el Delta de l’Ebre tan com el coneixem , assegurant que mentre no es troba al solució tècnica per a fer arribar sediments al Delta cal utilitzar aquelles mesures que reclamen empreses , representacions institucionals sindicats , pagesos i taula del consens de del Delat de l’Ebre. Amposta RÓdio > NotÝcies > Infosa es mostra d’acord amb les declaracions d’Uniˇ de Pagesos respecte a les solucions al Delta de l’Ebre. 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies