Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

AMPOSTA RECUPERA LES RUTES URBANES A PARTIR DEL 20 JUNY.

publicat el 21/5/2020

Degut al confinament es van haver de suspendre les rutes urbanes organitzades des de Turisme i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta.

Aquestes rutes es recuperen a partir del proper dia 20 de Juny amb les mesures que estableix el protocol de la Covid -19, així la majoria seran a l’aire lliure amb un menor nombre de participants, tal com ha explicat la regidora de cultura Inés Martí

Les rutes començaran el 20 de Juny amb una visita a la Torre de la Carrova per a continuar amb les rutes urbanes del modernisme , la ruta del Poble Nou amb les seves típiques construccions i patis , seguiran les rutes de la Batalla de l’Ebre a l’estiu i la tardor i finalment també a la tardor la ruta de Sebastià Juan Arbó.

La informació i reserva de places es pot fer a l’oficina de turisme també a la de cultura i festes i on line Amposta RÓdio > NotÝcies > AMPOSTA RECUPERA LES RUTES URBANES A PARTIR DEL 20 JUNY.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies