Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

LES ENTITATS VE¤NALS D’AMPOSTA CEDEIXEN ELS DINERS DE LES SEVES FESTES DE BARRI A DIFERENTS ASSOCIACIONS SOLID└RIES.

publicat el 21/5/2020

Després d’una reunió celebrada amb l’Ajuntament d’Amposta els diferents representats de les entitats veïnals de la ciutat han decidit fer donació de les subvencions que reben per a celebrar les seves festes de barri a diferents associacions benèfiques de la ciutat.

Dona la impossibilitat de portar a cap les festes de barri degut a les mesures de la crisi de la Covid -19 les 5 associacions , Acollidora, Centre , Grau, Quintanes-Zona Alta i Vila faran arribar els 9 mil euros a entitats com l’Associació de Malalts d’Alzheimer, Siloé, Càritas , Creu Roja, Engrescades, Lliga contra el Càncer, Centre Suara, Església Evangelista Baptista o Associació de Comerciants.

Aquest és una decisió que segons el responsable de festes municipal Ramon Bel diu molt de les associacions i de la ciutadania d’Amposta que en moment difícils posen el seu gra de sorra per ajudar a les persones i famílies que degut a la crisi també econòmica del coronavirus ho estan passant malament. Amposta RÓdio > NotÝcies > LES ENTITATS VE¤NALS D’AMPOSTA CEDEIXEN ELS DINERS DE LES SEVES FESTES DE BARRI A DIFERENTS ASSOCIACIONS SOLID└RIES.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies