Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

La celebraciˇ del 50Ŕ aniversari dels vestits de paper, per al 2021

publicat el 20/5/2020


El Concurs Nacional de Vestits de Paper d’Amposta havia d’arribar aquest 2020 a la seva cinquantena edició. És per això que des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Amposta s’estava preparant una edició especial, traslladant el certamen fora de les Festes Majors i programant diverses activitats amb els centres educatius, el Museu Terres de l’Ebre i la Biblioteca Sebastià J. Arbó que s’havien d’allargar durant un parell de mesos.

Tot això, però, haurà d’esperar fins l’any 2021. L’Ajuntament d’Amposta ha decidit ajornar la celebració de les noces d’or d’aquest certamen fins l’any que ve. Així, segons ha explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "ens hauríem pogut plantejar fer els vestits de paper un cop passades totes les fases de la desescalonada, però per a una efemèride tant important considerem important poder fer totes les activitats paral·leles que teníem previstes; és per això que hem decidit ajornar aquesta celebració per a l’any que ve".

Per la seva banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Ramon Bel, ha explicat que es continuarà treballant per fer realitat les activitats previstes. En aquest sentit ha assenyalat que s’ha preparat una nova imatge dels vestits de paper, així com una exposició al Museu Terres de l’Ebre que expliqui la història dels vestits de paper i on es puguin mostrar alguns dels guanyadors d’aquests anys, xerrades divulgatives o activitats als centres educatius. "De fet hi ha centres d’educació que han treballat amb els seus alumnes i de manera confinada els vestits de paper com a una activitat educativa", destaca el regidor.

Des de l’Ajuntament es programaran les noves dates dels vestits de paper, "que seran al juny de l’any vinent", un cop es planifiqui el calendari del 2021.Amposta RÓdio > NotÝcies > La celebraciˇ del 50Ŕ aniversari dels vestits de paper, per al 2021
 
 
 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies