Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

.L’Ajuntament d’Amposta i Sorea renoven el conveni per pagar el rebut de l’aigua de les famílies desafavorides

publicat el 19/5/2020

L’Ajuntament d’Amposta i l’empresa Sorea han renovat el conveni de col·laboració segons el qual l’empresa que gestiona el subministrament d’aigua a la ciutat destinarà enguany 5.000 euros per poder fer front al rebut d’aigua d’aquelles famílies amb dificultats econòmiques.

El mateix document preveu que és la comissió tècnica de Serveis Socials qui valora les famílies que necessiten aquest ajut i ho trasllada a Sorea perquè aboni la quanitat de les factures d’aquest Fons de Solidaritat. A més d’aspectes econòmics, també es valora el consum responsable i adequat a les persones que conviuen a l’habitatge. 

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha recordat que aquest conveni s’emmarca en la política de Responsabilitat Social Empresarial de l’empresa concessionària, "un tipus de polítiques empresarials que l’Ajuntament d’Amposta demana a totes les empreses que opten  a treballar amb l’Ajuntament". En aquest sentit, l’alcalde també ha volgut recordar els 50.000 euros que, per contracte, Sorea destina anualment a diferents entitats culturals i esportives de la ciutat. Amposta Ràdio > Notícies > .L’Ajuntament d’Amposta i Sorea renoven el conveni per pagar el rebut de l’aigua de les famílies desafavoridesAjuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies