Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

La Biblioteca Comarcal SebastiÓ J. Arbˇ celebra el 25Ŕ aniversari

publicat el 5/5/2020


El 5 de maig de 1995 obria per primer cop la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. La fins llavors Biblioteca Municipal, situada a la segona planta de l’edifici de l’ajuntament, es convertia en la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó i es traslladava a l’enclavament del Castell, concretament a l’edifici del molí de Cercós. Enguany es compleixen vint-i-cinc anys d’aquella efemèride i l’Ajuntament i la Biblioteca ho celebraran amb diferents activitats. Seran, però, activitats virtuals, que es realitzaran a través de les xarxes socials de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, així com també un programa especial a Amposta Ràdio.

Una de les activitats destacades serà la presentació del logotip dels 25 anys de la Biblioteca Comarcal, obra de l’il·lustrador ebrenc Ignasi Blanch, que es presentarà dimarts al matí a través del Facebook i l’Instagram de la Biblioteca. També el programa especial a Amposta Ràdio amb entrevistes amb responsables de l’Ajuntament d’Amposta, el Servei de Biblioteques i el departament de Cultura, així com alguns dels protagonistes de fa 25 anys. També amb el concurs ‘Endevina el conte o el llibre’ o ‘Explica’ns un record o vivència que hagis viscut a la Biblioteca.

La celebració també contarà amb música, ja que a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament, a les 19h., s’emetrà un petit concert de celebració.

PROGRAMA ESPECIAL A AMPOSTA RÀDIO

-        Entrevistes i connexions amb responsables de l’Ajuntament, del Servei de Biblioteques i del Departament de Cultura, amb protagonistes de la inauguració i de l’aniversari. .

-        Concurs "Endevina el conte o el llibre", amb sorteig d’un lot de llibres i un obsequi per als participants. 

-        Explica’ns un record o vivència singular que hagis viscut a la Biblioteca.

-        Cantants i músics de les Terres de l’Ebre interpreten peces per commemorar el 25è aniversari. 

A LES XARXES SOCIALS

-        Presentació del logotip dels 25 anys de la Biblioteca, a càrrec d’Ignasi Blanch.

-        Vídeos de responsables de la cultura i biblioteques, d’Amposta, terres de l’Ebre i Catalunya. 

-        Concert per YouTube 25 anys de Biblioteca Comarcal.[img0

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies