Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els bars, cafeteries i restaurants podran doblar la superfície de la seva terrassa sense cap cost addicional

publicat el 5/5/2020

Amb la voluntat d’ajudar que bars, cafeteries i restaurants puguin ampliar les seves terrasses per garantir el 50% de l’aforament que es permetrà a partir de dilluns 11 de maig amb l’entrada en vigor a la Fase 1 del Pla de desescalada, l’Ajuntament d’Amposta prepara una modificació de l’ordenança fiscal número 18 – Taxa per l’ocupació de terrenys amb taules i cadires.

Aquesta modificació preveu que aquells establiments que ja tenen llicència d’ocupació de la via pública per a la seva terrassa, puguin ampliar de forma excepcional, i sempre que les mesures de seguretat ho permetin, la superfície ocupada per tal de respectar el distanciament social. Així, es podrà doblar l’ocupació actual o aquella que sigui necessària per tal de que es puguin encabir les taules i cadires que consten a la llicència d’ocupació sense que això tingui cap cost addicional.

D’altra banda, la modificació també preveu que aquells locals que actualment no tenen llicència de terrasses però la vulguin tramitar per compensar la pèrdua d’aforament a l’interior, hi haurà una bonificació del 50% de la taxa.

"Aquesta modificació és una mesura més de les que anem implementant a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i l’Empresariat, per ajudar a el teixit empresarial de la nostra ciutat a tornar a la normalitat al més aviat possible", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, qui explica que totes aquestes mesures també es treballen conjuntament amb els diferents sectors, amb els quals s’han realitzat reunions virtuals per escoltar les seves demandes.

Aquesta modificació s’ha aprova aquest dilluns amb un decret d’alcaldia, i es donarà compte al proper ple. Amposta Ràdio > Notícies > Els bars, cafeteries i restaurants podran doblar la superfície de la seva terrassa sense cap cost addicional 


Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies