Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

.L’Ajuntament d’Amposta posa en funcionament l’Oficina d’Atenciˇ a la Ciutadania i l’Empresariat

publicat el 15/4/2020

L’Ajuntament d’Amposta ha posat ja en funcionament l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania creada per poder donar assessorament a la ciutadania i el teixit empresarial de la ciutat en la sol·licitud d’ajuts per fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la covid19 del propi ajuntament i també altres administracions superiors. Aquest mateix dimarts s’ha fet visible l’espai de l’Oficina, que estarà gestionada per un advocat contractat amb aquesta finalitat, a la pàgina web de l’Ajuntament.

"Obrim aquesta finestra directa perquè qualsevol persona, sigui com a persona física, com a autònom o com a empresari o empresària, que hagi estat afectada per la crisi econòmica derivada de la pandèmia sanitària pugui rebre assessorament sobre a quines ajudes es pot acollir per fer front a la situació", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs. A partir d’avui, el professional contractat per assessorar ja pot rebre consultes a través d’un formulari de sol·licitud instal·lat l’espai web de l’Oficina, per poder acompanyar a totes aquestes persones.

A més d’aquest formulari, a la pàgina web de l’Ajuntament també s’hi poden trobar resums de totes les ajudes que existeixen, tant de les de l’Ajuntament com des d’administracions superiors, així com tots els tràmits necessaris per poder sol·licitar aquestes ajudes. Amposta RÓdio > NotÝcies > .L’Ajuntament d’Amposta posa en funcionament l’Oficina d’Atenciˇ a la Ciutadania i l’EmpresariatAjuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies