Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Fins a 6.700 escolars d’Amposta reprenen el tercer trimestre de forma telemàtica

publicat el 15/4/2020


Uns 6.700 escolars d’Amposta reprenen avui el tercer trimestre de forma telemàtica, davant la impossibilitat de reobrir els centres educatius per l’alerta sanitària de la covid-19. La voluntat del departament d’Educació és que els centres educatius puguin fer un acompanyament personalitzat a tot l’alumnat per ajudar-los a mantenir l’activitat formativa des de casa en funció de l’etapa educativa. 

"Des de l’Ajuntament d’Amposta estem treballant per poder fer arribar connexió, dades i dispositius a totes les cases en què no s’arribi amb les mesures del Departament, que preveu arribar a 52.000 famílies a tot Catalunya", assenyala la regidora d’Educació, Núria Marco. 

Com a primera mesura, molts dels edificis municipals tindran la wifi pública. Així, les famílies que visquin prop de l’Ajuntament, la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, Esardi, el Casal, l’Oficina de Turisme, el pavelló esporitu, el pavelló Firal 1 d’Octubre, la residència d’esportistes del Centre de Tecnificació, l’espai la Brúixola, la llar d’infants la Gruneta o la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) podran accedir a la wifi amb la contrassenya Amposta públic. 

D’altra banda, també s’anima els establiments que romanen tancats i les llars que disposen de connexió wifi que puguin compartir la wifi amb el veïnat per tal de garantir que totes les xiquetes i xiquets disposin de connexió per poder anar seguint les activitats lectives. 

Recordem que el procés de preinscripció ha quedat ajornat sense data fixada encara. Us mantindrem informats. Amposta Ràdio > Notícies > Fins a 6.700 escolars d’Amposta reprenen el tercer trimestre de forma telemàtica 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies