Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Missatge de l’alcalde d’Amposta, Adam TomÓs:

publicat el 13/3/2020

 "Vivim uns dies d’excepcionalitat i n’hem de ser conscients. La pandèmia del COVID19, del coronavirus, ens ha obligat a prendre mesures dràstiques. Necessitem contindre la propagació del virus per evitar el col·lapse del sistema sanitari català. Els professionals de la salut s’estan deixant la pell perquè sortim d’aquesta crisi al més aviat possible i nosaltres, els ciutadans i ciutadanes, hem de ser responsables amb la situació. Des de l’administració hem tancat centres d’ensenyament, equipaments esportius, equipaments culturals, hem cancel·lat totes les activitats d’oci, culturals i esportives... Tot, per evitar la propagació del virus i el col·lapse del sistema sanitari.

I tot això ho fem perquè cal que ens quedem a casa. Que només sortim quan sigui estrictament necessari i per fer els tràmits imprescindibles. Us demanem l’esforç de sortir el menys possible i tenir el mínim contacte amb la gent. No aneu als parcs infantils, eviteu les trobades familiars i amb amics, utilitzeu els serveis públics quan sigui estrictament imprescindible i urgent, feu tot allò que pugueu fer via telemàtica o per telèfon. Per tots, quedeu-vos a casa. Recordeu, no són vacances."

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies