Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Els cašadors d’Amposta , el Poble Nou i la RÓpita netegen la llacuna de l’Encanyissada

publicat el 9/3/2020

Membres de les societats de caçadors d’Amposta el Poble Nou del Delta i de la Ràpita, així com diferents voluntaris han netejat aquest cap de setmana la llacuna de l’encanyissada al Delta de l’Ebre.

Amb diferents barques de perxar uns i pels voltants i a peu els altres, han realitzat aquesta tasca de neteja d’aquest espai natural utilitzant durant l’any també pels caçadors i especialment pels turistes que visiten aquest zona natural.

S’han tret des de troncs, cabassos, ampolles e vidre fins termos d’aigua de fins a 75 litres en una tasca que ha estat més feixuga degut a les restes que ha deixat el temporal Gloria.


D’aquesta manera els caçadors volen contribuir també a la millora d’aquest espai uns dels més emblemàtics del Delta de l’Ebre i que anualment netegen per mantenir-lo en les millors condicions paisatgístiques i naturals. Amposta RÓdio > NotÝcies > Els cašadors d’Amposta , el Poble Nou i la RÓpita netegen la llacuna de l’Encanyissada 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies