Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

ELS VEINS D’ALGUNES ZONES D’AMPOSTA PREOCUPATS PER LES MOESTIES QUE CAUSEN LES GRANS CONCENTRACIONS D’ESTORNELLS.

publicat el 14/1/2020

 

Els veïns d’algunes zones de la ciutat d’Amposta con els volta’ns de l’institut Ramon Berenguer IV i l’Escola Agrària o també de  zones enjardinades  privades del centre de la ciutat  estan força preocupats per les molèsties que causen els estornells  que en grans bandades s’aixopluguen a zones arbrades de la ciutat ,especialment a darrera hora de tarda.

Aquets ocells a més causar  molèsties pels seus excrements en les voreres , els vehicles i  roba estesa  en els terrats,  molesten també per les conseqüències acústiques tant dels propis ocells com dels aparells que simulen el so dels falcons per espantar-los i que no son dels tot eficaços, ho explicava el caporal de la policia local Ruben Clemente

 Aquest tema de difícil solució esta fent també que alguns veïns utilitzin petards per tal d’espantar-los dels seus jardins i fins in tot i de les seves collites.

 Una de les possibles mesures seria , segons el caporal , contactar en empreses especialitzades en falcons vius  que s’utilitzen també per espantar coloms i ocells dels voltants dels aeroportsAmposta RÓdio > NotÝcies > ELS VEINS D’ALGUNES ZONES D’AMPOSTA PREOCUPATS PER LES MOESTIES QUE CAUSEN LES GRANS CONCENTRACIONS D’ESTORNELLS.

 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies