Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L’Ajuntament d’Amposta presenta un pressupost de 28,5 milions d’euros

publicat el 18/12/2019

- L’equip de govern d’Amposta ha presentat aquest dimarts la seva proposta de pressupostos pel 2020. Els comptes pugen fins als 28,5 milions d’euros, un 33% més que els d’enguany, i s’haurien d’aprovar en el ple d’aquest divendres, on ERC té majoria absoluta. L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha explicat que l’increment s’explica perquè el 2018 van "trencar la regla de la despesa" i perquè s’ha inclòs "un préstec pont de cinc milions d’euros entre l’Ajuntament i Fussmont per a gestionar la residència de gent gran". També hi ha previstes inversions per valor d’un milió d’euros i una partida de 80.000 euros per a habitatge públic.
Segons ha informat l’Ajuntament d’Amposta, els pressupostos del 2020 preveuen una reducció de 110.000 euros d’ingressos derivats de l’IBI rústic i un increment d’un milió d’euros per ingressos provinents d’altres administracions, principalment per programes de Polítiques Actives d’Ocupació i del Fons Feder. Quant a despeses de personal, el pressupost registra un augment de l’11%, motivat per l’increment que ha suposat la llei que permet als agents de la Policia Local jubilar-se als 60 anys i també per l’augment de les polítiques actives d’ocupació.

En matèria d’inversions destaquen els 515.000 euros de la quarta fase de l’enllumenat, que rebran una subvenció del fons Feder; els 200.000 euros de substitució i millora del clavegueram vinculats al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat, o els 96.000 euros per a la construcció d’un nou bloc de 130 nínxols al cementeri municipal.

També hi haurà 30.000 euros per a l’arranjament de la carretera al Poble Nou. "L’Ajuntament d’Amposta i l’Ajuntament de la Ràpita ens vam comprometre a posar una partida pressupostària per fer millores a la carretera mentre no arribi l’aprovació del Pla Zonal de Carreteres de la Diputació"", ha explicat Tomàs. Des de Sant Carles de la Ràpita aportaran 50.000 euros més a arranjar aquesta via. Amposta RÓdio > NotÝcies > L’Ajuntament d’Amposta presenta un pressupost de 28,5 milions d’euros 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies