Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El pont penjant d’Amposta podria tindre una nova -il·luminació

publicat el 29/11/2019

L’Alcalde d’Amposta Adam Tomàs ha avançat que s’està treballant en un nou projecte d’il·luminació del pont penjant de la ciutat, un projecte que resoldria els problemes  que des de fa temps ve patint aquest típic monument de la capital del Montsià, especialment en època de pluges quan una de les pilastres la situada a l’entrada d’Amposta es queda a les fosques donant una pobra imatge de l’accés de la ciutat.

 El nou projecte constaria de la substitució del actual sistema d’ enllumenat del pont per un nou de led que a més de ser més sostenible també facilitaria el poder canviar de color la il·luminació del pont en dades assenyalades.

Aquest projecte tindria un cost aproximat de 20.000 euros.

 Cal recordar que la il·luminació del pont així com el seu manteniment es responsabilitat del Ministeri de Foment, tot i que l’alcalde d’Amposta estaria obert a avançar la inversió per a que desprès li fos retornada per el Ministeri.

La millora de la il·luminació del pont és una reivindicació dels veïns d’Amposta que tenen en el pont sense dubte un símbol d’identitat de la ciutat Amposta Ràdio > Notícies > El pont penjant  d’Amposta podria tindre una nova -il·luminació 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies