Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Endesa millora l’estesa elèctrica a diversos carrers d’Amposta i retira 14 pals de fusta

publicat el 28/10/2019


Endesa ha finalitzat els treballs de reforma d’una part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Amposta amb l’objectiu d’incrementar la seguretat, reduir l’impacte visual i, sobretot, millorar la qualitat i continuïtat del servei.

La companyia ha destinat més de 17.000 euros a aquest projecte que ha consistit en la substitució de 816 metres de xarxa aèria convencional de baixa tensió per un nou tram de cable trenat als carrers de Salamanca, Sant Agustí, Góngora, Castelar i a l’avinguda Sant Jaume. Aquest tipus de cablejat representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes. Aquest nou disseny, a més, és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l’entorn urbà.

L’operació s’ha completat, a més, amb l’eliminació de 14 pals de fusta que subjectaven l’antiga estesa, amb la qual cosa es millora notablement l’impacte visual de les infraestructures elèctriques al municipi. A més, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum i atendre possibles nous clients que hi pugui haver a la capital de la comarca.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió d’Endesa a les Terres de l’Ebre i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. Amposta Ràdio > Notícies > Endesa millora l’estesa elèctrica a diversos carrers d’Amposta i retira 14 pals de fusta 

. AUTOR: REDACCIÓ EBREDIGITAL.CAT

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies