Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

L’Ajuntament d’Amposta estÓ estudiant la possibilitat de posar cÓmeres de vÝdeo vigilÓncia a diferents punt de la ciutat per evitar els comportaments incÝvics,.

publicat el 24/9/2019

L’Ajuntament d’Amposta està estudiant la possibilitat de posar càmeres de vídeo vigilància a diferents punt de la ciutat per evitar els comportaments incívics,.

 Aquesta mesura que esta pendent de mesures de la normativa de la privacitat de les persones seria principalment instal·lada als llocs on hi ha contenidors un dels llocs ion es produeixin accions incíviques en deixa la brossa fora dels llocs previstos per a al recollida selectiva d’escombreries i causant molèsties a la reat de veïns.

  Darrerament la policia local ja ha realitzat diferents accions per localitzar a aquestes persones , en algun cas ha a hagut resultats positius i els infractors han estat multats amb importants sancions econòmiques.Amposta RÓdio > NotÝcies > L’Ajuntament d’Amposta estÓ estudiant la possibilitat de posar cÓmeres de vÝdeo vigilÓncia a diferents punt de la ciutat per evitar els comportaments incÝvics,.

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies