Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’alcalde d’Amposta demanarà  al subdelegat del  l’estat a Tarragona que remodeli el sistema d’iluminació del pont penjant.  

publicat el 24/9/2019

L’alcalde d’Amposta demanarà  al subdelegat del  l’estat a Tarragona que remodeli el sistema d’iluminació del pont penjant.

 

Adam Tomàs ha mostrat els seu malestar per les continuades apagades de la il·luminació d’una de les pilastres del pont penjant d’Amposta degut a deficiències en la instal·lació que es veu afectada cada cop que plou degut a els defectes dels focus que no son estancs i produeixin curtcircuits amb contacte am l’aigua el que afecta no sols a la il·luminació del pont sinó també a la recentment il·luminada façana fluvial de la ciutat.

Tomàs ha manifestat que es posarà en contacte amb Joan Sabaté delegat del govern central a Tarragona que per a que prengui responsabilitat sobre el tema

 

Aquest es també una de les constants reivindicacions dels veïns d’Amposta que veuen com un dels signes d’identitat de la ciutat i més fotografiat pels turistes  es queda sovint a f les fosquesAmposta Ràdio > NOTÍCIES > L’alcalde d’Amposta demanarà  al subdelegat del  l’estat a Tarragona que remodeli el sistema d’iluminació del pont penjant.    

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies