Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

LA NOVA TEMPORADA D’AMPOSTA RÀDIO COMENÇA MÉS PLENA QUE MAI A PARTIR DEL 16 DE SETEMBRE

publicat el 12/9/2019

ATENCIÓ
El proper 16 de Setembre comença la nova temporada d’Amposta Ràdio.

Una programació més plena de contingut amb més informació, més entreteniment i debats d’actualitat. Continuarà emitint-se els Plens de l’Ajuntament i l’alcalde d’Amposta ens visitarà cada divendres per a poder resoldre els dubtes dels nostres oients. 

La temporada 2019-2020 serà un punt d’inflexió per a l’emissora de ràdio de la nostra ciutat perque serà la temporada que  tindrà més contingut per als nostres oients.

Amposta Ràdio aposta pels programes més veterans i renovats (com la Ciutat al Dia o En Construcció) juntament amb les tertúlies i programes que més èxit han tingut durant aquest derrers anys com "La tertúlia de la Ràdio" o  "La Xafarderia". Però a partir de les 13:00 la programació continuarà amb un programa transversal, entre la Xarxa i les emissores de ràdio locals de les Terres de l’Ebre.

Els diumenges ens unim amb Imagina Ràdio per emetre TOT GOLS de de les 16:00 a 20:00 i així informar-nos in situ dels partits de totes les categories.

Tot això amb programes musicals propis com exteriors: Transformers, Who by Rock, Desinformació Atemporal, Cocodrilo Club etc...


Sense dubte, una emisora fer per a tots. On la participació continuará sent la mateixa o més amplia. 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies