Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

El PSC d’Amposta denuncia que el nou Reglament OrgÓnic Municipal s’ha fet de manera autoritÓria.

publicat el 1/8/2019

Segons el PSC ampostí l’alcalde ha tingut una actitud populista amb l’objectiu de transmetre de manera esbiaixada a la ciutadania que l’oposició no tenim una actitud correcta en les sessions del Ple, quan ell sap de primera mà que nosaltres sempre hem mantingut les formes i hem estat sempre respectuosos.

El portaveu del PSC Francesc Miró explica que: "L’alcalde d’Amposta s’aprofita d’aquesta supermajoria que té, per aplicar les regles del joc a la  seva mida. Ens ha ficat a tota l’oposició al mateix sac per a castigar-nos si no ens portem bé.  Entre d’altres, en l’article 12. "Normes de la Presidència" del Reglament Orgànic, especifica que l’alcalde podrà sancionar econòmicament  als regidors per males expressions, calumnies o que pretenguin fer us de la paraula sense està autoritzat. "

Cal preguntar-nos que farà si aquestes males expressions són fetes per ell envers a nosaltres? Aplicarà la mateixa sanció? Quins mecanismes tenim l’oposició per sancionar-lo a ell? Deu ser que ell és el bo  i nosaltres els dolents.

"Adam Tomàs poc a poc està ensenyant les cartes que portava amagades a la mànega. En les seves declaracions abans de les eleccions, ja va dir el patiment que li suposava cada Ple i el que li costava en moltes ocasions descansar després d’un Ple. Què és devia pensar que era el pes que suposa ser alcalde de la teva ciutat? El nou Reglament fet a la seva mida, regula el temps d’intervenció al Ple per tal de no incomodar-lo massa. No serà que la pressió dialèctica amb el nostre grup, no la suporta bé? Però ara, amb la tranquil·litat de 16 regidors a l’esquena, mou fitxa on li convé per vetar les intervencions de l’oposició",  ha emfatitzat el portaveu del PSC, Francesc Miró.

Altres novetats són que no podrem presentar més de 2 mocions per Ple, com també l’alcalde s’inventa una Junta de Coordinació  de l’acció de Govern amb les regidories en les quals no s’aixecarà ni acta i convocarà a qui vulgui, a diferencia de les comissions informatives on la llei contempla que tots els grups polítics hem de formar part. Així per a que serveixen? Entenem que és una manera encoberta per a que alguns dels seus regidors cobrin més, ja que aquests tipus de Juntes no estan emparades per la LRBRL. Amposta RÓdio > NOT═CIES > El PSC d’Amposta denuncia que el nou Reglament OrgÓnic Municipal s’ha fet de manera autoritÓria. 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies