Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Un grup de bombers del parc d’Amposta a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre.

publicat el 19/7/2019

Han estat un grup de 12 bombers i han visitat  l’exposició d’Ebrergent, amb obres de joves artistes emergents de les Terres de l’Ebre i àrea d’influència. Una de les peces és N-340, de Jacint Hierro (Amposta, 1991), una obra que denuncia l’elevada sinistralitat d’aquesta via al seu pas per les Terres de l’Ebre, on els últims 45 anys s’han comptabilitzat  centenars d’accidents mortals.  A causa d’aquesta elevada sinistralitat, la N-340 també és un punt de sortida habitual per als bombers del parc d’Amposta i així ho han volgut fer visible amb la visita d’avui a Lo Pati. Diego González, cap del parc dels bombers d’Amposta, ha dit que és una obra que els desperta "sentiments" perquè representa gràficament el nombre de morts que hi hagut en aquesta carretera. "Nosaltres anem a salvar vides però de vegades ens trobem amb gent que l’ha perduda i això ens provoca un sentiment de tristesa. Aquesta obra parla d’això".

L’artista Jacint Hierro els ha acompanyat en la visita i els ha explicat que ha representat en forma de creu cadascuna de les morts i que és una obra inacabada, ja que malauradament cada any hi ha nous accidents mortals. Amposta RÓdio > NOT═CIES > Un grup de bombers del parc d’Amposta a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre.

 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies